Bursa de Valori Bucuresti organizeaza “Banii Tai Expo 2015”

A nu se rata! Un eveniment despre bani nu este de trecut cu vederea, mai ales cand printre participanti (incepand cu organizatorul!) se numara companii top din Romania. Fie ele listate la bursa, fie nelistate, fiecare in parte dintre companiile participante sunt actori si jucatori importanti.

Si in economia reala, si pe piata de capital! BCR, Raiffeisen, OTP sau Albalact, Transelectrica, Nuclearelectrica si nu in ultimul rand Intercapital, Blue Rock si SSIF Broker sunt prezente la eveniment.

Evenimentul va avea loc in Bucuresti, in Piata Universitatii, in perioada 6 – 7 octombrie. Aceasta este prima expozitie organizata de Bursa de Valori Bucuresti in cooperare cu brokeri, administratori de fonduri, fonduri de pensii, asiguratori de viata si companii listate, dedicata in exclusivitate serviciilor financiare.

“Banilor le place linistea, dar pe de alta parte, educatia financiara si deciziile de investitie sunt bazate pe oamenii care vorbesc cu oameni. Banii Tai Expo va fi unul dintre cele mai importante proiecte ale Bursei de Valori Bucuresti, menit sa ii familiarizeze pe cetatenii romani cu lumea investitiilor”, a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB.

Asadar, o parte din “TdbT – Totul despre banii Tai” puteti afla la “Banii Tai Expo 2015

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s