Invata ce sa faci cu banii tai de la BVB, la “Fluent in Finante 2.0”

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) anunta programul “Fluent in Finante 2.0”, care extinde programul initial “Fluent in Finante”, cu seminarii educationale adresate oamenilor obisnuiti, indiferent de angajatorul lor. “Fluent in Finante” a fost lansat in data de 15 iulie si isi propune sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor companiilor din Romania.

Prin “Fluent in Finante 2.0”, BVB isi propune sa aduca pietele financiare si de capital mai aproape de cei care isi doresc sa afle mai multe despre bursa si investitii, pe cont propriu.

“Extinderea conceptului Fluent in Finante catre oamenii dornici sa obtina noi competente si cunostinte a crescut constant pe parcursul derularii cu succes a programului organizat impreuna cu companiile. Consideram ca avand acum doua canale pentru educatia prin Fluent in Finante, Bursa de Valori Bucuresti si casele de brokeraj care participa la aceasta initiativa contribuie in mod semnificativ la dezvoltarea societatii bazate pe capitalul intelectual si pe cunoastere”, a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB.

Sursa: Bursa de Valori Bucuresti lanseaza “Fluent in Finante 2.0” pentru persoane fizice

Primele patru seminarii vor avea loc in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca si Timisoara in perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016. Orasele unde vor fi organizate alte seminarii vor fi anuntate in ianuarie 2016.

Alpha Finance, BT Securities, Estinvest si Intercapital Invest sunt Brokerii – Parteneri in acest proiect. Structura initiala a seminariilor care au fost organizate pana in prezent pentru angajatii companiilor va fi imbogatita cu o prezentare de o ora sustinuta de Eusebiu Burcas, coach de finante personale si fondatorul “Burcash”.

“Misiunea mea este sa ajut cel putin un milion de romani sa isi gestioneze eficient banii si sa isi construiasca bunastarea. Asa vom vedea mai mult zambet si iubire in jurul nostru”, a afirmat Eusebiu Burcas – consultant, trainer si angel-investor. Cu mai bine de 20 ani de experienta ca si antreprenor, Eusebiu Burcas din 2008 se pozitioneaza ca unul dintre cei mai buni trainer-i si coach de finante personale din Romania.

Incepand de astazi, persoanele interesate sa participe la “Fluent in Finante 2.0” se pot inregistra la seminarii direct pe website-ul proiectului: http://fluentinfinance.bvb.ro/.

In acelasi timp, proiectul “Fluent in Finante” pentru companii va continua si in anul 2016, cu noi Brokeri Parteneri, care vor fi anuntati in ianuarie 2016. De la lansarea proiectului in 15 iulie 2015, BVB a reusit sa ajunga in peste 20 de companii, depasind tinta stabilita la inceputul acestui program. Avand in vedere succesul “Fluent in Finante” pentru companii, Bursa de Valori Bucuresti va continua sa extinda proiectul. Urmatorul pas va include organizarea “Fluent in Finante pentru Universitati”, care va incepe in primul trimestru al anului viitor. Proiectul va fi completat, totodata, cu lansarea platformei de e-learning dedicate educatiei financiare, care este programata sa fie lansata in a doua jumatate a anului 2016.

Detalii despre seminariile Fluent in Finante pentru persoane fizice:

BUCURESTI
8 decembrie 2015

18:00 – 21:00

Sediul Bursei de Valori Bucuresti, IBC Modern, B-dul. Carol 1 nr. 34-36

Broker Partener: Intercapital Invest
Inregistreaza-te aici

BRASOV
10 decembrie 2015

17:00 – 20:00

Camera de Comert si Industrie Brasov, Strada Mihai Kogalniceanu nr. 18-20,
bloc 1K, scara C-D

Broker Partener: Estinvest
Inregistreaza-te aici

CLUJ-NAPOCA

20 ianuarie 2016

17:00 – 20:00

LOCATIA: va fi anuntata

Broker Partener: BT Securities
Inregistreaza-te aici

TIMISOARA

26 ianuarie 2016

17:00 – 20:00

LOCATIE: va fi anuntata

Broker Partener: Alpha Finance
Inregistreaza-te aici

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s