Care au fost “cei mai tari” jucatori din “parcarea” BVB in 2015?

BT Securities, Swiss, Wood&Co Praga, IAR Brasov, IFB Finwest si BVB-ul … au fost entitatile ce au iesit la vot ca “cea mai tare din parcare” – fiecare pentru categoria sa, in cadrul evenimentului organizat de BVB pe 28 Ianuarie 2016, pentru a marca realizarile anului anterior.

Profesionist realizat, evenimentul de aseara a adus insa si altceva: inca o confirmare – daca mai era nevoie! – ca piata de capital romaneasca se face tot mai mica si mai mica! Partea buna ca … si tot mai “noua”!

“Mai mica” pentru ca numarul participantilor din partea actorilor legati de piata de capital romaneasca parea a fi mai mic decat cel de anii trecuti – statistica organizatorilor ne-ar putea insa contrazice (nu stiu exact care au fost cifrele anii trecuti!)

“Mai noua” pentru ca, probabil, aproximativ o treime din oamenii prezenti acolo nu faceau parte din generatia care sa fi prins in piata cei mai frumosi ai ani bursei romanesti – anii 2000 – 2005.

Organizarea foarte buna, ocazia de a intalni la un loc cea mai mare parte dintre oamenii a caror viata (si nu doar cea profesionala!) este strans legata de Bursa de Valori Bucuresti i-a ajutat pe participant sa depaseasca “pasa proasta” data (celor mai multi dintre ei – dar nu tuturor!) de inceputu “furtunos” de an 2016.

Cat despre premii – BT a luat din plin …  (Participantul BVB care a inregistrat in anul 2015 cea mai mare valoare de tranzactionare pe piata de obligatiuni in anul 2015; Institutia anului pe Piata de Capital si Cel mai bun broker de retail in 2015).

Swiss si Wood au fost si ei prezenti … dar mai multe detalii gasiti pe pagina BVB …

Premiile pietei de capital, oferite in cadrul Galei “Inaugurarea Anului Bursier 2016”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s