Oglinda-oglinjoara, care-i cea mai buna emisiune economica din tara?

Calitatea si cantitatea informatiei economico-financiare oferita de televiziuni este un element determinant in procesul de crestere a nivelului culturii de profil in randul populatiei – televiziunea fiind, inca, una dintre principalele surse de informare pentru cea mai mare parte dintre romani.

Din pacate, emisiunile cu profil economico-financiar le poti numara pe degetele de la o mana. Iar cand vine vorba de calitate – desi in general de nivel relativ ridicat, nu putine sunt elementele ce lasa loc de imbunatatiri.

In acest context, intrebarea: “Oglinda-oglinjoara, care-i cea mai buna emisiune tv economica din tara” este mai de actualitate ca oricand. Mai ales ca in ultimii ani s-a revigorat un curent de opinie ce sustine necesitatea dezvoltarii prin resursa interna – adica prin “punerea la munca” a capitalului romanesc; un lucru ce nu poate fi facut fara ca, atat oamenii de afaceri direct implicati cat si omul de rand obisnuit – care are bani pusi deoparte … sa aiba o informatie de calitate si in cantitatea (si la orele!) la care sa o si poata prelua.

Una peste alta, in acest moment, in Romania sunt 5 emisiuni ce au profil declarat economic. Va invitam sa dati votul dumneavoastra aceleia care considerati ca merita titlul de “cea mai buna” …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s