Din nou despre dividende, specializare si experienta

Dividendele, specializarea si experienta sunt cele trei elemente esentiale ale unei strategii de investitii de succes, cel putin din perspectiva unui investitor “de moda veche”. Detalii la “Next on Romanian Capital Market”, in data de 14 iunie, un eveniment organizat la initiativa Asociatiei Brokerilor.

Evenimentul promite dezbateri mai mult decat interesante pe teme de mare actualitate pentru piata de capital romaneasca, si invitati de calibru. Accesul gratuit in limita locurilor disponibile.

Master CLASS la NEXT ON ROMANIAN CAPITAL MARKET, pe 14 iunie, Hotel Ramada Plazza, Bucuresti.

Te intalnesti cu directori de investitii si speacialisti in tranzactionare. Afli care sunt cele mai noi instrumente financiare, cum poti tranzactiona online, cum poti fi propriul tau broker, dar si care sunt oportunitatile de investitii. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Accesul se face prin completarea formularului de inregistrare si validare de catre organizatori.

Master Class

Evoluția piețelor financiare a evidențiatnecesitatea consolidării cadrului de reglementare la nivel european în ceea ce privește piețele instrumentelor financiare, inclusiv în cazul tranzacțiilor extrabursiere (over-the-counter – OTC) de pe aceste piețe, pentru a spori gradul de transparență, integritatea piețelor, protecția acordată investitorilor, gradul de încredere și pentru a aborda domeniile nereglementate.

Necesitatea instituirii unor măsuri de combatere a evaziunii fiscale a condus la apariția în SUA, în anul 2010, a legii FATCA, urmată de semnarea acordurilor interguvernamentale, de apariția Directivei Europene DAC 2 (Directiva 2014/107/UE) și a standardelor OECD – CRS, care aduc noi obligații de raportare și de cunoaștere a clientelei pentru instituțiile financiare.

Dezvoltarea accelerată a tehnologiei are impact asupra oamenilor, afacerilor și piețelor și obligă mediul de afaceri laschimbarea modelelor de business prin alinierea la noile stiluri de viață ale consumatorilor  finali.  Atragerea de noi companii  și  investitori pe piața autohtonă de capital, în contextul noii lumi digitale, reprezintă provocări către care ar trebui să își indrepte atenția atât brokerii, cât și companiile listate.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s