Vrei sa fii milionar? Vezi mai intai daca esti “Fluent in finante”!

Bursa de Valori Bucuresti, intr-un parteneriat extins cu mai multe institutii financiare din Romania si cu sustinerea BERD, a lansat cel mai complex, complet si ambitios proiect de educatie financiara din Romania ultimilor 26 de ani, adunand intr-un singur loc tot ce poate fi de interes pentru un investitor!

Asadar, daca nu prea ai bani – intra pe Fluent in finante.ro pentru a vedea cum si daca poti sa faci mai multi! Daca ai deja multi bani – trebuie sa intri pentru a vedea daca si cum poti sa-i administrezi mai bine!

Platforma de educatie financiara “Fluent in finante” este, de departe cel mai bun produs de educatie financiara din Romania. Si nu doar prin calitatea si diversitatea informatiei cat si, prin calitatea deosebita a prezentarii acesteia!

fluent-in-finante

Am spus mai sus ca este cel mai bun proiect de educatie financiara din Romania ultimilor 26 de ani – dar, fara a gresi deloc cred ca se poate spune ca este cel mai bun demers pentru educarea financiara a populatiei din istorie … pentru ca, sincer, nu stiu si nu cred ca pe timpul lui Nicolae Ceausescu sa fi existat asa ceva … asa cum, in mod evident nu e nici o sansa ca stramosii nostrii daci si romani sa fi avut ceva asemanator!

Dincolo de gluma – care nu face decat sa evidentieze demersul laudabil al Bursei de Valori Bucuresti … platforma fluentinfinante.ro cuprinde tot ce vrei si ce nu vrei sa stii despre piata de capital din Romania!

Investitii la bursa, fonduri de pensii, fonduri mutuale, teste de cultura financiara, detalii despre cluburile de investitori … sunt doar cateva dintre categoriile de informatii pe care platforma ti le pune la dispozitie in cel mai intuitiv si inteligibil mod! Plus – bonus, posibilitatea de a pune intrebari si de a primi raspunsuri la acestea, in direct!

Prin urmare, daca ai deja bani (sa zicem ca esti deja mai mult sau mai putin “miliardar”) – si vrei sa stii ce poti face cu ei pentru a-i pune sa produca plus-valoare, fluentinfinante.ro iti da toate informatiile necesare! Daca esti la inceput de drum (deci ti-ai dori sa fii “miliardar”), iar “bursa” ti se pare un domeniu atractiv prin exotismul sau … primul pas este, in mod evident … fluentinfinante.ro!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s