Suntem pe cai mari, spune Adrian Ionescu! Si are dreptate!

Romania va avea cea mai mare rata de crestere a creditelor dintre tarile din regiunea Europei de Sud Est, in urmatorii doi ani, spune Adrian Ionescu pe blogul care ne invata cum sa facem un leu. O astfel de evolutie duce cu gandul la o posibila noua bula.

Citeste in articolul “PE CAI MARI: Păzea! Avem pofta cea mai mare de credite din Europa de Sud Est“, ce trebuie sa stii pentru a te proteja de efectele eventualelor corectii, daca lucrurile vor merge prost.

Romania va avea cea mai mare rata a cresterii economice in 2016-2018 din intreaga Comunitate Europeana, spun analistii Deloitte, ceea ce va sustine accelerarea creditarii – in ciuda unei reduceri a vitezei creditarii imobiliare!

Un punct pozitiv pentru sectorul bancar romanesc este dat de scaderea spectaculoasa a ratei creditelor neperformante, de la 20% in 2015 la 11% prima jumatate din 2016.

Vezi raportul Deloitte aici: CE Banking Outlook 2016

Semnele de intrebare le aflati insa citind articolul lui Adrian Ionescu: “PE CAI MARI: Păzea! Avem pofta cea mai mare de credite din Europa de Sud Est

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s