Vrei sa fii investitor? Afla cum alegi actiunile in care sa bagi banii!

Alegerea actiunii in care vrei sa investesti este cel mai dificil pas pe care trebuie sa-l faci ca proaspat investitor; alegerea momentului de intrare si a celui de vanzare sunt deasemeni hotarator determinante pentru succesul sau esecul unei investitii.

Rezultatele financiare, politica de dividend, actionariatul, clientii sau sectorul de activitate sunt doar cateva dintre elementele ce trebuiesc studiate … dar schimbul de idei cu alti investitori este esential!

O buna parte dintre si/sau din analizele ce trebuiesc facute pentru a alege actiunea in care sa investesti, pot fi facute pe cont propriu! Daca vorbim de evolutia rezultatelor financiare, de politica de dividend sau de calculul unor multipli de pret sau ai altor indicatori de evaluare … cu un minim de efort ele pot fi realizate de fiecare in parte!

Cand vine vorba de “interpretarea” rezultatelor obtinute, de integrarea acestora intr-un context mai larg – al domeniului sau al economiei locale, interactiunea si schimbul de idei cu alti investitori sunt mai mult decat determinante pentru succesul alegerii facute.

Plecand de la simplu spre complicat … afla cum si ce trebuie sa faci, daca esti la inceput de drum, pentru a deveni un investitor “de succes” de la Rares Mihaila, in articolul “VREAU SĂ INVESTESC LA BURSĂ, CE COMPANII SĂ ALEG?” pe blogul personal “investestelaBursa.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s