IPO-ul Medlife! Un succes! Pretul de oferta: 26 lei/actiune

Oferta Medlife s-a incheiat la pretul de 26 de lei pe actiune! Un pret care duce valoarea ofertei la 230 de milioane de lei, si valoarea companiei la 522,4 milioane lei (116 milioane EUR). Pretul este cu 9 lei, sau 25%, sub nivelul maxim stabilit prin Prospectul de Oferta, de 36 de lei.

Oferta s-a incheiat asadar cu succes! Nu doar pentru ca a fost subscrisa, sau chiar suprasubscrisa pe transa investitorilor de retail, cat mai ales pentru ca lasa loc de crestere a pretului pe piata.

Era scumpa la 35 de lei pe actiune!

Nu putine voci sustineau asta! Iar argumentele erau suficient de puternice! Vezi: Succesul Medlife? Cat de scumpa, sau de ieftina, este actiunea M

Oferta Medlife s-a incheiat insa la 26 de lei pe actiune – un pret care lasa loc de crestere a pretului si dupa intrarea efectiva la tranzactionare.

Vezi comunicatul oficial: ssitb03340116121608540

m

Posibilele explicatii pentru succes? Surplusul de lichiditati din piata si interesul pentru un domeniu de activitate cu mare potential de dezvoltare. Vezi mai multe aici: Listarea MedLife: cronica unui (foarte probabil!) succes anuntat!

ATENTIE: 

Acest material nu constituie o analiza financiara si nu a fost pregatit de un analist financiar cu respectarea prevederilor legale referitoare la independenta analizelor financiare si nu este subiect al interzicerii tranzactionarii inaintea diseminarii cercetarii pentru investitii.

Acest material este realizat numai pentru scopuri de informare si nu constituie o oferta de a subscrie, de a cumpara sau de a vinde vreun instrument financiar mentionat in cuprinsul sau.

Acest material nu constituie o invitatie de a face o asemenea oferta sau de a promova sau plasa respectivele instrumente financiare.

Acest material nu constituie consultanta pentru investitii si nu s-a intentionat a oferi o baza suficienta pentru luarea unei decizii de investitii.

Acest material nu tine loc de consultanta necesara la cumpararea sau vanzarea de actiuni/instrumente financiare sau produse sau investitii financiare. In privinta vanzarii sau cumpararii de instrumente financiare sau produse sau investitii financiare, un consultant autorizat poate sa va dea sfaturi individuale care pot fi potrivite pentru produsele de investitii si financiare.

Observatiile continute aici reflecta pe cele ale autorului la data prezentului si pot deveni inexacte ulterior.

Orice decizie de investitie cu privire la instrumente financiare sau produse sau investitii financiare poate fi facuta numai pe baza: (i) unui prospect aprobat sau publicat sau (ii) documentatiei complete care va fi sau a fost publicata in legatura cu instrumentele financiare sau produsele sau investitiile financiare respective si nu trebuie facuta pe baza prezentului material.

Acest material nu constituie o recomandare personala de a cumpara sau vinde instrumente financiare, sau consultanta in sensul Legii Pietei de Capital nr. 297/2004, sau consiliere de orice fel, autorii putand avea pozitii deschise, de orice sens, pe oricare dintre titlurile / instrumentele financiare mentionate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s