Despre DIGI, de la Adrian N. Ionescu! Vindem sau cumparam?

Intrata in forta la tranzactionare in prima sa sedinta bursiera, DIGI lasa loc de multe discutii intre cei optimisti si cei pesimisti cu privire la evolutia sa viitoare. Dar asta este “jocul bursier” … o intalnire a celor care cred ca o pretul va creste cu cei care cred ca acesta va scadea. Argumente sunt si intr-un sens si in altul.

Doar ca, in momentul de fata argumentele pentru o evolutie pozitiva par a fi mai multe si mai puternice decat celelalte. Adrian N. Ionescu ne da cateva indicii sugerand o perspectiva in care si eu cred.

Au trecut, parese, atat frustrarile investitorilor mici cat si temerile generate de punerea sub urmarire penala; DIGI, in prima zi de tranzactionare este pe cai mari!

Cum, si daca, poti sa (mai) faci un leu de pe urma DIGI … vezi cateva indicii in materialul postat de Adrian N Ionescu pe blogul personal http://cumsafaciunleu.blogspot.ro

Una peste alta, dupa parerea mea, DIGI a venit in piata in cel mai bun moment posibil! BVB-ul dadea primele semne de relansare dupa o lunga perioada de evolutie liniara, cresterea economica e tot mai puternica – si incepe sa se transfere, si sa se vada, si pe bursa … iar contextul international este deasemeni mai bun ca niciodata in ultimii ani (daca ne uitam cel putin la tendinta de revenire a economiei europene).

Astea sunt doar cateva dintre elementele care fac din DIGI o actiune cu potential.

Atentie insa … “jocul bursier” inseamna atat cresteri … cat si scaderi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s